Yhteystiedot

Rockslopes Dobermanns
Taina Mauno

+ 358 40 5815551
+ 358 44 243 2720

Anjala - Kouvola

taina.mauno1[at]gmail.com
danpii[at]danpii.fi
tainamauno[at]rockslopes.fi

LEMMIKKITARVIKE-MYYMÄLÄMME www.danpii.fi

Uusimmat kuvat

m-litter_ja_barcelona_030
m-litter_ja_barcelona_031

Satunnainen kuva

dsc00099

Minä itse

 

Hei, olen Taina ja syntyisin Ummeljoelta. Minulla on 2 tytärtä; Sadiene  ja Melina & Sanella jo kaksi pikkuvesseliä, eli minustakin on tullut jo mammu :)

Olen maatalosta yrittäjäperheen kuopus. Kouluaikaiselta koulutukseltani olen julkishallinnon merkonomi ja nykyisin omaan hieman useampia ammattinimikkeitä;

Työskentelen jälleen päätoimisesti yrittäjänä Danpii Oy:ssäni, 3,5 vuoden hämeen elämysaika heitetty. Siellä toimin ensin Hämeenlinnan Faunattaressa Myymälänhoitajana ja sitten Lahden Rahuloissa myymäläpäällikköiina. Samalla pidin hengissä pienimuitoisesta Danpiitä sivutoimisena yrittäjänä toimisto ja mediapuolella.  Yrittäjyyttä minulla on takana yli neljätoista vuotta, lisäksi omaan mm. hierontaterapeutin  ja Isännöitsijan ammattitutkinnon (IAT). Luottamustoimista yrityspuolella männä vuosina mm. Anjalankosken yrittäjien hallituksessa n.5-6vuotta ja jätin toimen vuoden vaihteessa 2013.

Koirat ovat olleet melkein koko ikäni ajan osana elämääni. Ensimmäinen koira jonka muistan meillä olleen oli dreeveri (joka pelkäsi ukkosta ja meni aina ukkosella pitkän penkin alle piiloon), sittemmin tuli ajokoiria (joita sitten pääosiltani lenkittelin) . Eli isäni kävi niiden kanssa metsällä jänisjahdissa.
Ensimmisen dobermannini hommasin v. 1990. Mustan uroksen nimeltä  Aristoteles (Topi) josta saavutuksia näyttelypuolella titteli EUJV-91, eli Euroopan Juniorivoittaja -91 ja SERT ja vetopuolella SDY:n SM-kisoissa miesten avoin luokka pronssia.

Topin kuva/silhuetti löytyy mm. Rockslope'sin ja Danpiin logosta.

Toinen urokseni oli A'dreams Predator (-91)  ja sittemmin nartut A'dreams Leda Laterne (s. -92) (ensimmäisen Rockslope's pentueen emä) ja A'dreams Duchess Deborah. (s. -92) Molemmat aikansa näyttelyissä kierrelleet ja kiitettävästi menestyneet, kaikki sertit pokattu ja erikoisnäyttelyn paras nuori ym..

Kennelnimeni Rockslope's juontaa myös tuonne samaan 90-luvun alkuun. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa "Kalliorinnettä". Asuin tuolloin Utissa Kalliorinteentiellä ja halusin sen paikan jäävän ns. ikuisesti mieleeni ja siellä myöskin kasvatustyöni sai alkunsa.

Samoihin aikoihin, 90-luvun alussa perustimme SDY Kymenlaakson alaosaston. Alkuvuodet toimin sekä sihteerinä että rahastonhoitajana. Järjestimme alaosastomme kanssa jopa toisen SDY:n erikoisnäyttelyn (toimin näyttelytoimikunnan pj:nä) silloin vielä pidettiin 2 erkkaria per vuosi ja ZTP-testinkin ja puurrettin vielä emoyhdistyksen apuna Porvoon näyttelyn kanttiinissa.

SDY palkitsi minut pronssisella ansiomerkillä.

Lisäksi samaan aikaan toimin myös Kymen Vetokoiraseuran sihteerinä useamman vuoden Ulla Valtosen toimiessa puheenjohtajana.
vuonna 2011 halusimme Petran kanssa herättää alaosaston toiminnan jälleen henkiin ja uudelleenkäynnistys tapahtui heti vuoden alussa ja toimin itse puheenjohtajana ensimmäisen vuoden.

Pienen luovan koirattomuuden ajan ja lapsien iän hieman karttuessa koirakuumeeni vaan kasvoi ja oli pakko hommata vanha kunnon toope-toopermanni. Useamman vuoden etsimisen ja odottelun jälkeen taloon tuli sitten nykyinen musta tyttömme Sipe, eli Taikaviitan Sipe-Sipakka ja seuraavana vuonna seuraa teki Marskilta oma Piippani eli A'dreams Beatrix.

Pentueita meiltä on tähän mennessä lähtenyt 16 (H, G, F, E, D, C, B,A, I, J, K, L, M, N, P ja Q) ensimmäinen v. 1994.

Tässä oli nyt jotain pientä pintaraapaisua minusta ja koiruuksistani.

Kasvatus- ja jalostustavoitteenani on kasvattaa vahvoja, avoimia ja rodunomaisia dobermanneja rakkaiksi lemmikeiksi ja perheen jäseniksi  kuin myös näyttely- kuin harrastuspuolellekin. Tärkeimpänä ominaisuutena pidän koiran luonnetta, sen pitää olla hermorakenteeltaan varma ja avoin (ja ei haittaa vaikka onkin ns. pusukone:) 

Luonne on  kuitenkin se tärkein ominaisuus, jonka kanssa päivittäin elämme ja toimimme.

Kiitos kun jaksoit lukea!

Ystävällisin Terveisin

Taina

p. 040-5815551, +358 44 243 2720

Kasvattaja on

* Suomen Kennelliiton jäsen & allekirjoittanut suomen Kennelliton Kasvattajasitoumuksen
* Suomen Dobermannyhdistyksen  (SDY) ry: jäsen  
* SUKOKA ry jäsen (Suomen Koirankasvattajat ry)
* yrittäjä

Kennel Rockslope's Dobermanns

rockslopes_logo.jpg

sukoka.jpg