Reissu heitetty

Perjantai 12.8.2011 klo 16.12


Reissu heitetty ja kotiuduttu ja vuoden päivitystä.

Huomasinpa juuri että onkin kulunut ihan luvattoman paljon aikaa siitä kun viimeiksi tähän olen kirjoitellut, ihan hävettää. Hui, pitää heti korjata asia.
Vuosi 2011 kulunut todella vauhdikkaasti ja on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, paljon hyvää ja  mukaan mahtuu myös valitettavasti  harmitustakin ja surua. Alkuvuonna C-pennut lähtivät uusiin koteihin ja siirtyivät jo tässä kuussa näyttelyrintamalla junioriluokkaan. Pentuluokissa menestystä on tullut todella mukavasti. Aika näyttää mitä heistä vielä tulee, ilolla odotamme.

Toukokuussa syntyivät Sipen ja Pandon pennut, 11 kpl, B-pentua ja kaikki lähtivät uusiin koteihinsa heinäkuun alussa. Vilkkaita ja viriileijä nassikoita on heistäkin kasvamassa. Lähinnä olen nyt nähnyt luovutuksen jälkeen vaan Nenneä ja Linda Lillukkaa; samanlaisia pusukoneita molemmat.

Heinäkuun loppupuolella lähdimme ison perheemme kera autoilla Italiaan reissuun, kera kahden koiran Piipan ja Kikin (ruskuaistemme). Valitettavasti kun kaikkia 4 ei voinut mukaan ottaa niin oli pakko tehdä valinta; mustuaisemme Dani ja Sipe viettivät aikansa Kymen Koirapalvelussa hoidossa (vierihoidossa;). Valinnan teimme ns. lämmönkestävyyteen vedoten, ruskuaisemme kun kestävät huomattavasti paemmin kuumuutta kuin musta kaksikkomme.

Piippa ja Kiksu kyllä nauttivat täysin siemauksin reissaamisesta; Hki-Travelmunde lautalla  ja laivakoirat kannella tuulesta nauttimassa ja hytissä unta palloon ottamassa, sielät Lyypekkiin hotelliin yöksi ja aina vaaan uusia paikkoja, ääniä, ihmisiä, hajuja ymymym. Sieltä matkamme jatkui suoraan alaspäin, eli Saksa läpi , yö eteläsaksassa hieman ennen rajaa ja siitä Itävällan kautta Sveitsiin ja pohjoi-italiaan jossa sitten taas uuden yöpaikan etsiminen. Como-järvellä yövyttiin ja käppäilitiin ja ihasteltiin maisemia ja sieltä eteenpäin kierrettiin como-järven eteläpäähän ja suunta Monzaan F1-rataan tutustumaan. Josta Lago Maggiatorelle, järven rantaa pitkin pikku kyliä ja järven maisemia ihastellen kohti Aromaa jossa 2 yötä ja sen jälkeen olkin jo kohteemme Verbania lähellä.

Verbaniassa olimme kokonaisen viikon, koirat saivat juosta vapaana aidatulla isolla pihallamme, mutta uima-allas kierrettiin kaukaan ensimmäiset päivät. Kävi nimittäin niin että saavuttuamme talolle, koirat riemuissaan täysillä juoksivat ylös ja alas ympäri ämpäri ja vauhti oli niin kova etteivät ihan tarkalleen eteen katsoneen ja vauhdilla kohti allasta, jolloin Kikin etujalat ehtivät jo molskahtaa sinne. En kyllä ymmärrä millä ihmeen kaupalla sai vauhdin pysäytettyä ja koko molskahtamisenen estettyä. Mutta allasalue sai olla sen jälkeen heiltä aika rauhassa; vasta lpuolessa viikkoa Kiksu tuli uudelleen sinne pyörimään ja äippä-Pii päätti jättää sen kokonaan väliin ja nautti senkin hetken aurinkosta.

Takaisin tultiinkin sitten vaudille kahdessa päivässä; Italia-Sveitsi-itävalta-Saksa-Puola-Liettua-Latvia-Viro-Hki-koti ja päästiinkin kotiin hieman suunniteltua nopsammin; maanantai-iltana. Kokonaisuudessaan kaikki meni ihan jees. Takastulomatkalla poikettiin vielä Pärnuussa doktorilla antamassa lain vaatimat madotukset.

Nyt aherretaan töissä entiseen malliin ja tulevat viikonloput menevätkin tiukasti koiranäyttelyiden parissa. Kuvia laittelen kun vain suinkin ehdin.

Hupparitilaukset lähtevät kohta jälleen syksyllä ja luvassa paljon muutakin mukavaa. Mm. Lokakuun puolessa välissa Rockslope's päivät Orilammen majalla. Ehdottomasti kannattaa tulla mukaan viettämään hauskaa viikoloppua hauskassa porukassa hieman oppia kuunnellen ja oppia .. ottaen ja harjoitellen.

Palaillaan pian ja viestitelkäähän kuulumisia.

Terkuin Taina ja tassuväki Dan, Piippa, Sipe ja Kiki